Results 1 to 5 of 5

Thread: [WORKAROUND] HP_Utils.exe and ZA --> Remove ZA toolbar

Hybrid View

  1. #1
    Leland Guest

    Default [WORKAROUND] HP_Utils.exe and ZA --> Remove ZA toolbar

    Purchased ZA Security Suite ver 9.3.037.000.
    Installed on 2/19 on Lenovo SL510, Lenovo T510 and HP G62, all Win 7 64 bit.
    (All 3 are new laptops)

    Have been a ZA customer for many years now and have not run into an issue that couldn't be resolved - until now.

    The HP system possesses the HP Support Assistant software.
    Everything worked fine until ZA was installed.
    Have been researching the net for hours and the only info found thus far = this issue seems to exist for HP owners that have installed ZA (free or purchased versions) & when they uninstall ZA, the HP Support Assistant goes back to working properly again.

    Has anyone at ZA developed a patch for this issue yet? or - does anyone know how/where to configure ZA so that the HP_Utils.exe program can run?

    Thanx.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: HP_Utils.exe and ZA

    Hi!

    sorry first time I hear of the problem. You should report directly to the ZA official technical support at the link in my signature (we are all user here).

    Let us know how you resolved the issue, if you manage to. It may help other users with your same problem.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Leland Guest

    Default Re: HP_Utils.exe and ZA

    Thanx, I'll do that.
    Keeping my fingers crossed that this can be resolved.

  4. #4
    Leland Guest

    Default Re: HP_Utils.exe and ZA

    I had a Chat w/ a ZA Tech, and he advised that if the newest version of the HP Support Assistant didn't clear up the issue (and it didn't), he said,
    "The HP Support Assistant conflicts with the Browser Security so if the issue isn't resolved with updating the HP Support Assistant, the Browser Security toolbar would need to be uninstalled. "

    So I uninstalled the Browser Security and wah lah, no more issues with the HP Support Assistant software!

    Thanx ZA!

    (And for what it's worth, I had already voted for ZA before posting my issue in this Forum.)

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: HP_Utils.exe and ZA

    Thank you very much for following up and post the solution.
    I will revise the title accordingly and close the thread

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [WORKAROUND] ZA toolbar conflict with DirSyncPro --> Remove ZA toolbar
    By jack black in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 0
    Last Post: December 19th, 2010, 10:24 AM
  2. [WORKAROUND] firefox 3.6.12 -- No toolbar
    By samlar in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: November 18th, 2010, 10:06 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: September 2nd, 2010, 01:26 AM
  4. How do I remove the ZA Toolbar from ZA Pro?
    By za_avastfan in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 9
    Last Post: September 2nd, 2009, 04:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •