Results 1 to 4 of 4

Thread: Who is using my computer

  1. #1
    CarlET Guest

    Default Who is using my computer

    I think years ago ZA had an asterisk or something that indicated in the program page who was using my computer to access the internet.

    How do I activate this again? Is this not in ZA anymore?

    My computer is almost always going on the internet, without me doing anything.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,473

    Default Re: Who is using my computer

    Welcome to the Zone Alarm User Forum..

    This Forum exist to allow Volunteer experienced Zone Alarm Users to help the Few Users who encounter a problem with ZoneAlarm and need to be guided in the right direction..

    It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country,
    without All the Details about your computer and Software that you failed to provide, without our ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..

    *** NOTICE:

    Whenever posting here, it is always advisable to list Full details of your Computer:

    It is normally Helpful when posting here to give full details of your computer setup.

    Give the Exact Type and version of Zone Alarm used, Windows Version used, other security tools installed.

    is this a First time install?
    did it Stopped working recently? other issues? Error messages in the ZA logs?

    The More information you post the more likely users here will be able to understand the issue and try to help.


    also is this a DeskTop, Laptop computer or Netbook.


    Please List any other Security Programs installed as these programs may be conflicting with Zone Alarm.
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    naivemelody Guest

    Default Re: Active Programs

    Starting with series 8.0 versions > latest 9.0 versions this is the new look/ GUI design. I miss it, too. As far as I can tell - it won't be coming back - progress? .

    Alternate option: if you open ZA program control you can see a 'green dot' for all active/ or inter-netting programs; but I think you may not have this feature in ZA Free, other paid ZA firewall versions have the 'green dot' in 'program control' panel to indicate activity.

    You can also open 'task manager' in system tray of windows and it will show activity - thou not as pretty or as easy as what you wanted.

    > http://forums.zonelabs.com/showthrea...hlight=program
    __________________________________________________ __________
    NaiveMelody NYC - 4-2-11 - Don't You (Forget About Me) - Simple Minds

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Active Programs

    Quote Originally Posted by naivemelody View Post
    Alternate option: if you open ZA program control you can see a 'green dot' for all active/ or inter-netting programs; but I think you may not have this feature in ZA Free, other paid ZA firewall versions have the 'green dot' in 'program control' panel to indicate activity.
    This will be gone in ZA 10 too... so, make your voice heard if you still want it.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: February 5th, 2008, 10:22 AM
  2. when i start the computer and zonealarm 7.0.462.0 is making the computer verry slow...
    By sitewizard in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 8
    Last Post: December 29th, 2007, 04:51 AM
  3. when i start the computer and zonealarm 7.0.462.0 is making the computer verry slow...
    By sitewizard in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: December 25th, 2007, 12:48 PM
  4. computer reboots when printing from networked computer
    By edgrez in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: March 16th, 2007, 03:37 AM
  5. Is a ZA computer with DSL secure during computer reboot?
    By johnnybob in forum Security Issues
    Replies: 3
    Last Post: July 17th, 2006, 04:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •