Results 1 to 2 of 2

Thread: Scan In safemode with networking doesnt work

  1. #1
    Rodney21a Guest

    Default Scan In safemode with networking doesnt work

    Hello, I was trying to run a scan in safe mode with networking and When I activated Zone Alarm it was endlessly initializing and I wasn't able to to a deep scan on safe mode.

    I am using a HP Pavillion D5

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: Scan In safemode with networking doesnt work

    Exact version of ZA used? Infected by malware? Did ever work before? Exact error message? Other tools installed?

    More information you provide more likely other users here will be able to help you.

    Otherwise, if you have a valid license you can contact, free of charge, the official ZA technical support at the link in my signature.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ALT GR doesnt work after upgrading to ZAX
    By samtaleterapi in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 1
    Last Post: March 7th, 2009, 07:30 PM
  2. Safemode AV scan
    By buglite in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 3
    Last Post: August 27th, 2008, 10:45 AM
  3. New ZoneAlarm version doesnt work at all!
    By pdude in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 2006, 07:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •