Results 1 to 2 of 2

Thread: Browser Security working but

Hybrid View

  1. #1
    doodles Guest

    Default Browser Security working but

    does not display on toolbar

    Windoes 7 SP-1, 64-bit
    ZoneAlarm Security Suite version:
    vsmon version:
    Driver version:
    Anti-virus engine version:
    Anti-virus signature DAT file version: 1055420064
    ZoneAlarm Browser Security: 1.5.311.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Scanner:
    ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database:
    ZoneAlarm ForceField Spyware Sites Database: 04.155

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004

    Default Re: Browser Security working but


    please report the issue and troublehoot it with the official ZA technical support. Link to support in my signature.

    Please come back here if you find a solution. It may help other users here with the same problem.


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ForceField private browser not working with IE9
    By sheshe16 in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 1
    Last Post: March 26th, 2011, 06:01 AM
  2. ZA Browser security download scan not working with Firefox
    By donleask in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 3
    Last Post: April 27th, 2010, 01:09 PM
  3. Private browser has stopped working
    By mercator in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 0
    Last Post: April 9th, 2009, 05:20 AM
  4. Browser not working after being in Standby
    By elmbrook in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: December 8th, 2005, 06:23 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts