I realize that sometimes there are many users waiting for a Live Chat session but after waiting over twenty minutes, I closed the request due to my sequence in queue would cycle from first at number 4 in queue for several minutes, then number 3 in queue for several minutes, then back to number 4 for another several minutes, then back to 3 in queue. Finally I was number 2 in queue for several minutes, then 1 in queue......but oddly my wait queue went back to number 2, back to 3 in queue, back to 1, back to 2 !!!
Is there something going awry with the Technical Support Chat feature? I know I would need to speak with a tech support person, but this seems to be fixed or looked into.
My initial purpose for the Technical Support Chat session was to question as to why clicking on "Help" of the Zone Alarm Extreme interface and then Technical support results in error 404 (Not Found).
I'm using:ZoneAlarm Extreme Security version: 10.0.246.000
vsmon version: 10.0.246.000
Driver version: 10.0.217.000
Anti-virus engine version: 8.1.8.79
Anti-virus signature DAT file version: 1056663776
ZoneAlarm Browser Security: 1.5.311.0
ZoneAlarm ForceField Spyware Scanner: 1.5.311.0
ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database: 1.2.104.0
ZoneAlarm ForceField Spyware Sites Database: 04.155

Dell Studio Hybrid 140 g desktop-x86-based PC Intel Pentium CPU T2390 @1.86GHz 1867 Mhz, 2 Core 2 Logical Processors, 6 Mg RAM, 500 GB Hard drive.
Anyone else notice this in Tech Support Chat ? Anyone else notice that Technical Support feature of the Zone Alarm Extreme interface, Help, results in error, besides me?
I've already provided my Diagnostic Logs for Dev. in regards to repeated re-scans on ever reboot, which I know is a "known issue".
Sorry for the lengthy comment. Thanks
Ray