Results 1 to 2 of 2

Thread: Bank Web-site Not Working after Upgrade

  1. #1
    sneugeb Guest

    Default Bank Web-site Not Working after Upgrade

    I upgraded Zonealarm Extreme Security to v10, and now my bank web-site is not working. It logs me in, but as soon as I try to do anything on the bank web-site, it returns me to the login page saying my session timed out. I have turned off Internet Security and disabled the Zone Alarm toolbar, but does not help. Please advise.

    My OS is Windows XP SP3, and IE v8.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,461

    Default Re: Bank Web-site Not Working after Upgrade

    Hi!

    sorry we are all users here
    , If you have a valid ZA license

    Please contact the ZA technical support at the Live Chat link in my Signature and troubleshoot the issue with them.

    Please post back here if you find a solution. It may help other users...

    Note:
    It is normally Helpful when posting here to give full details of your computer setup.

    Give the Exact Type and version of Zone Alarm used, Windows Version used, other security tools installed.

    is this a First time install?
    Stopped working recently?
    any other issues?
    any Error messages in the ZA logs?
    and what the steps you took to reproduce the problem.

    The More information you provide Tech Support the more likely they will be able to understand the issue and try to help.
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to log onto bank acct since recent upgrade
    By losinmymind in forum Access Issues
    Replies: 7
    Last Post: October 11th, 2009, 05:48 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: September 10th, 2006, 10:00 AM
  3. access to a web bank page denied
    By glamdring in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: December 13th, 2005, 02:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •