Results 1 to 2 of 2

Thread: ZAES: What are the toolbar options during installation?

  1. #1
    Snarkley Guest

    Default ZAES: What are the toolbar options during installation?

    I am going to be installing ZAES. I have read that during the installation I will be presented with some toolbar options for me to check or uncheck. Can someone please describe what these options are that I will have to choose, so I can make my plans? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: ZAES: What are the toolbar options during installation?

    At install you will need to UNcheck or leave it cheched the option of installing the security toolbar. Another option (UNchecked by default) ask you if you want to use the MS search engine. No other options given. If you decide not to install the toolbar you will loose some security functions and controls over the ZA web protection.

    The best is to try it and see if you like it, if not, just remove ZA and install without the toolbar.

    If you are upgrading from version 9 better to remove 9 before installing 10. Not needed but you will avoid any potential issue.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remove search box in ZAES Community Toolbar
    By razzel in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 3
    Last Post: June 9th, 2011, 04:08 PM
  2. New ZAES installation hangs on expert rules
    By Zac Schroff in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 17
    Last Post: November 29th, 2009, 01:59 AM
  3. ZAES Menu Options
    By redbull in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: July 13th, 2009, 03:40 PM
  4. ZAES installation and FF
    By sunztorm in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 5
    Last Post: April 5th, 2009, 10:15 AM
  5. Why do I have a second ZA icon in my toolbar names ZA Options????
    By rmb in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 5
    Last Post: August 25th, 2006, 12:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •