Results 1 to 4 of 4

Thread: IP block not working

Threaded View

  1. #1
    beachscriber Guest

    Default IP block not working

    I just had a hack attempt via a Facebook friend's compromised account. He sent me a link to a malicious YouTube lookalike site. After noting a few warning signs, including that the URL didn't tally, I went into ZA advanced settings to add a rule to block the IP address. The link the hacker sent led to ~~snip~~ address I entered to block as both a source and destination IP address. My problem is that when I tested it, it didn't work. Firefox still had no hesitation in going to that site. Anyone got any ideas what I might be doing wrong?
    Last edited by GeorgeV; August 22nd, 2011 at 03:07 AM. Reason: Posting Live Links Violate posted Forum Rules

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. trying to block IRC in Vista with Zone Alarm- expert rules not working
    By elanorwhite in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: November 10th, 2008, 10:36 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: September 5th, 2008, 07:01 PM
  3. Expert Rule not Working - Block IP address.
    By zeud in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 2
    Last Post: January 7th, 2008, 04:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •