Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Changing ZAPRO from auto learn to max --> Updated to 10.1.065.000

  1. #11
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Changing ZAPRO from auto learn to max

    You need to keep reporting to ZA technical support, they do no monitor this board. Other users (including me) cannot replicate what you describe. So it must be related to something at your end or a specific configuration of the system that clashes with ZA.

    Be sure to report the issue to ZA technical support including the exact steps on how to replicate it. More reports by users more likely the issue will be escalated to development team. No reports... no fix.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  2. #12
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

    Default Re: Changing ZAPRO from auto learn to max

    I remembered, I forgot to uninstall 10.1.056.00 (I made an upgrade install), and thought I try the free version too.

    After uninstall and clean, at first I installed ZoneAlarm Free version: 10.1.065.000. It worked well.
    After uninstall and clean, I installed ZoneAlarm Pro version: 10.1.065.000. It worked well too.

    It looks that this version solved the problem, ZoneAlarm Pro 10.1.065.000 works well with program control Max and defensenet Manual.

    ~snip~

    Thanks

    Laszlo Botka
    Last edited by GeorgeV; November 17th, 2011 at 07:33 AM. Reason: posted Forum Rules do not allow posting of Email addresses

  3. #13
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: [SOLVED] Changing ZAPRO from auto learn to max --> Updated to 10.1.065.000

    Thank you for reporting the issue is resolved and also that it works fine even the free version.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Program control 10.1.065.000 --> Run the ZA Removal Tool
    By sanskrit in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 2
    Last Post: November 17th, 2011, 06:47 AM
  2. Serious issues changing Program Control "Auto" to "Max."
    By scrabble in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: May 19th, 2008, 06:52 AM
  3. Auto Learn?
    By shrink in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 5
    Last Post: January 27th, 2008, 10:27 AM
  4. Vista Home Premium, Program Control works fine in Auto Learn but goes all to **bleep** in Max setting.
    By brickwall in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 10
    Last Post: July 8th, 2007, 09:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •