Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Problem arising after updating --> Install the latest internal build.

  1. #1
    Baha1959 Guest

    Default [SOLVED] Problem arising after updating --> Install the latest internal build.

    http://forums.zonealarm.com/showthread.php?t=77934

    Hate to bring up another thread but I have another problem. After I followed directions to a "T" in the above link and got it working since last week. Today, I am getting an "Update Errors" after installing the latest version on my XP Pro 32 bit desktop machine. What now? Do I have to do another uninstall, cleanup, and reinstall? It would be a waste of time!

    My system specs as follow below;
    My Desktop;

    April 29, 2008
    600 watts power supply with 5 cooling fans
    nVidia BFG 8600 GTS OC at 512 MB of ram running on Dell's 24" widescreen viewing at 1280x1024 32bits color for max resolution.
    Sony DVD/RW
    OS; Window XP Pro with SP3
    Althon 64 6400x2 at 3.2 GHz (dual core) on ASUS SLI Deluxe AM2 motherboard with 3GB of Ram
    One IDE 160 GB as main drive, one 160 GB and one 250 GB (last two are SATA drives).

    On this laptop, it is working however, I get conflict at startup saying that I have Free AVG installed but I cannot find it. I got rid of it long time ago. I checked the program files, program data folders and registry and nothing. What gives?

    My laptop;(Purchased on July-2007)
    Dell Inspiron 1501, AMD Athlon 64 x 2 TK-53 (1.7GHz/512KB)
    15.4 inch TrueLife Wide-screenWXGA,
    2GB, DDR2, 533MHz 2 Dimm,
    ATI RADEON Xpress1150 with 256MB HyperMemory
    120GB 5400RPM Hard Drive
    Microsoft Windows Vista Home Basic Edition with SP1
    Latest MSTSbin installed on both machines.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Problem arising after updating the latest build.

    Sorry all users here. Best to report directly to the official ZA technical support. Explain well your problem and the steps to replicate.

    The link to support is in my signature. Look for the live chat link.

    Thanks

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Baha1959 Guest

    Default Re: Problem arising after updating the latest build.

    Contacted tech support today and got the latest updates. Will let you know later today or tomorrow how it went. I have to work this afternoon so no time for PC.

  4. #4
    Baha1959 Guest

    Default Re: Problem arising after updating the latest build.

    Well, I got the latest build updates installed on both of my machines and so far, it's working for now. I'll give it a week to see how it works out. Hope no more problems.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: [SOLVED] Problem arising after updating --> Install the latest internal build.

    Thank you very much for taking the time to report back. I am closing this thread since the issue is resolved. Do not hesitate to PM me if you need to re-open your thread.

    Its important to report any other problem of this internal build directly to the technical support since this build is not widely available to the public.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Solved] Problem with anti-virus updates => Install latest ZA internal build 10.1.035
    By mserjeantson in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 5
    Last Post: October 5th, 2011, 11:58 AM
  2. [SOLVED] Anti-virus/Anti-spyware update: Error ==> Install latest ZA internal build
    By hmishkoff in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 10
    Last Post: September 30th, 2011, 04:31 PM
  3. [Solved] ZA Updater Error => => Install latest ZA internal build
    By elder in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 5
    Last Post: September 29th, 2011, 10:41 AM
  4. [SOLVED] Problem with anti-virus updates --> Install latest ZA internal build
    By hlogoma in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 11
    Last Post: September 20th, 2011, 05:03 AM
  5. [SOLVED] Anti-Virus/Anti-spyware update ERROR in XP --> Install latest ZA int. build
    By lassekarlsson in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 4
    Last Post: September 20th, 2011, 04:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •