Results 1 to 2 of 2

Thread: [Solved] Zonealarm Free 9.2 Issue With Windows 7

  1. #1
    y01nk Guest

    Default [Solved] Zonealarm Free 9.2 Issue With Windows 7

    Zonealarm appears unable to block the operating system from network/internet access, unless the internet lock is engaged.

    System configuration:
    I have a fresh install of Windows7 Home Premium 64bit (retail). I then installed the latest version of Zonealarm Free firewall (version 9.2.106.000).
    I then went to the program control and blocked all server (trusted and internet) access; then I set all client access (server and client) to ask mode.

    Tests ran:
    I proceeded to launch internet explorer and attempted to access google.com which it did successfully without prompting me for an access decision.
    I rebooted my computer and repeated the test, same result.
    I installed the windows updates, which downloaded and installed successfully without prompting me for an access decision.
    I engaged internet lock - this time explorer was blocked from internet access.
    I installed AVG 2012.0.1869. When the program attempts to download updates, i do receive prompts for access decisions.
    I installed firefox 7.0.1, and receive prompts for access decisions.

    Any ideas?
    Thanks.

  2. #2
    y01nk Guest

    Default Re: Zonealarm Free 9.2 Issue With Windows 7

    Thank you, that setting corrected the issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: June 24th, 2011, 07:38 PM
  2. [SOLVED] ZoneAlarm Free and Windows Firewall Question
    By c0m0c1um in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 11
    Last Post: April 2nd, 2011, 11:01 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: March 31st, 2011, 12:40 AM
  4. [SOLVED] Multiple Firefox windows with ZASS 9.3 --> Non ZA related - Plugin issue
    By dakonium in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 5
    Last Post: October 28th, 2010, 10:48 AM
  5. [Solved] Windows 7 Issue installing ZA got SP1 Error.
    By jtaah in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 2
    Last Post: April 14th, 2010, 03:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •