Results 1 to 5 of 5

Thread: [INFO] Conduit "toolbar" a commercial product?

  1. #1
    molloy Guest

    Default [INFO] Conduit "toolbar" a commercial product?

    The Conduit "security toolbar" seems to be a commercial product offering various 'services' to ZoneAlarm users. Is it necessary to run the toolbar? If one disables or uninstalls the toolbar does one lose any ZoneAlarm functionality? Why would ZoneAlarm have added a commercial product to its Security Suite?

    Windows XP SP3
    ZA 10.1.065.000

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,643

    Default Re: Conduit "toolbar" a commercial product?

    Quote Originally Posted by molloy View Post
    The Conduit "security toolbar" seems to be a commercial product offering various 'services' to ZoneAlarm users. Is it necessary to run the toolbar? If one disables or uninstalls the toolbar does one lose any ZoneAlarm functionality? Why would ZoneAlarm have added a commercial product to its Security Suite?

    Windows XP SP3
    ZA 10.1.065.000
    It's up to you to install or not, you have that option at install.The following functionality would be disable without the Toolbar install.

    Anti-Phishing/Site Status Toolbar
    Blocks phishers, authenticates websites and warns you if a site is dangerous

    Advanced Download Protection
    Warns you if you try to download a dangerous program

    As to why would ZoneAlarm have added a commercial product to its Security Suite?

    My take is that ZoneAlarm is not into the Development of Toolbars.That's where Conduit comes in.Only Tech Support can answer that for sure.

    Internet Security Suite release 10.1.079.000 is current.

    Tech Support 24/7 Live Chat :

    http://www.zonealarm.com/security/en...ce-support.htm

    Have a nice Day
    Last edited by Sky Soldiers; January 12th, 2012 at 09:08 PM. Reason: Rephrase, typo

  3. #3
    molloy Guest

    Default Re: Conduit "toolbar" a commercial product?

    That's a lot of functionality!

    Ever since Firefox said that it's latest update would disable ZoneAlarm Security Engine I've kept looking for updates (or having the Suite look for updates) but it always says it's current.

    But from what you say it isn't. I'll look for the update and see if that solves the problem.

    The old interface and its lack of a toolbar seems superior to the present version. The current "Monitor" is too uninformative to be useful and inserts an extra step in getting to the details. And a toolbar takes away more space from the browser window.

    Oh well, "progress" is inevitable.

    Thanks for your quick and considered reply. Now for the update...

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,643

    Default Re: Conduit "toolbar" a commercial product?

    Quote Originally Posted by molloy View Post
    That's a lot of functionality!

    Ever since Firefox said that it's latest update would disable ZoneAlarm Security Engine I've kept looking for updates (or having the Suite look for updates) but it always says it's current.

    ZoneAlarm Internet Security Suite version 10.1.079.000 at this link :

    http://download.zonealarm.com/bin/fr...01_079_000.exe

    Release History at this link :

    http://download.zonealarm.com/bin/fr...l#10.1.079.000

    Current version only compatible with Firefox 8.0.1 at this time.

    Have a nice Day

    XP SP3
    Firefox 8.0.1
    ZoneAlarm Extreme Security version: 10.1.079.000
    ZoneAlarm license key:
    vsmon version: 10.1.079.000
    Driver version: 10.1.079.000
    Anti-virus engine version: 8.1.8.79
    Anti-virus signature DAT file version: 1076733216
    AntiSpam version: 6.3.1.4971
    ZoneAlarm Browser Security: 1.5.350.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Scanner: 1.5.350.0
    ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database: 1.2.104.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Sites Database: 04.155
    Last edited by Sky Soldiers; January 13th, 2012 at 07:35 PM. Reason: typo, version

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,057

    Default Re: Conduit "toolbar" a commercial product?

    Conduit toolbar is a recognized and commercial toolbar. Basically a bare bones with can be adopted to function for other commercial vendors such as ZA/ZL.
    Best regards.
    oldsod

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Please explain the security (conduit) toolbar
    By Snarkley in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 1
    Last Post: August 30th, 2011, 06:18 AM
  2. Link for technical support on product info tab does not work.
    By kentlowt in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 9
    Last Post: December 1st, 2008, 10:42 AM
  3. Product Info Page has additional expiration notice
    By jimrps in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: September 4th, 2006, 09:06 AM
  4. Product info page has no text
    By adagio in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: December 13th, 2005, 04:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •