Results 1 to 3 of 3

Thread: ZAP and Roboform Version 7

  1. #1
    dbg10 Guest

    Default ZAP and Roboform Version 7

    Despite the fact that I have tried almost everything to combat this problem, it appears that ZAP and Roboform Version 7 will not coexist in either IE 8 or Firefox 10. The pages are so slow that invariably I have to reload them before being able to enter a website from the Toolbar, bookmarks/favorites, or from any search engine.

    I hesitate to point a finger at ZAP as the problem here, but I have seen other posts that indicate that this is not a problem for me alone. I even took the step of buying the version of Roboform through Checkpoint which downloaded as Roboform_Pro_zl.exe as I thought it would fix the problem. Imagine my surprise when I found that the version I downloaded was Roboform Version 6.9.97, not the current version of Roboform. This version is useless to me when the newest browsers will not work with this version and require Roboform Version 7 to function.

    I have been talking to Roboform Support for 3 days now without success and have tried every suggestion they have given me and the only one that actually works is when I disable ZAP. I have even tried their newest beta version to see if it would speed up loading, but it hasn't worked.

    I would like to know why ZAP will not function properly with Roboform 7, and if anyone has any suggestions other than disabling ZAP, that I can try. Is it Forcefield causing the problem? If so how do I disable Forcefield?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: ZAP and Roboform Version 7

    Sorry all users here. Unless other users here will post a solution, its best you report the issue as well as how to replicate it directly to ZA staff at their support site. Its the only way to check if it is caused by ZA and eventually escalate it to the development team.

    You find the link to the official ZA technical support in my signature (look for the live chat icon). Its free for registered users.

    Let us know if you find a solution. It will help other users with the same problem.

    Thanks,
    Fax
    Last edited by fax; February 25th, 2012 at 12:42 PM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    dbg10 Guest

    Default Re: ZAP and Roboform Version 7

    Thank-you Guru, I will contact ZA Support and if there is a fix I will post it back here for everyone.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No new ZAP version since September!!!
    By yarok in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: February 15th, 2011, 05:13 AM
  2. Localized version of ZAP
    By windsman in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: July 14th, 2009, 08:51 PM
  3. Localized version of ZAP
    By fax in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 0
    Last Post: July 14th, 2009, 08:51 PM
  4. Help with Roboform
    By sthm in forum Access Issues
    Replies: 3
    Last Post: February 14th, 2008, 02:29 AM
  5. za with firefox and roboform
    By buachille in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 9
    Last Post: May 14th, 2007, 12:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •