Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't add application to ZA Free control area...

Hybrid View

  1. #1
    RadioTech Guest

    Cool Can't add application to ZA Free control area...

    I can't add an application in the application control area. I can click open and the .exe will appear for a second and then go away. What am I missing here?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,644

    Default Re: Can't add application to ZA Free control area...

    Quote Originally Posted by RadioTech View Post
    What am I missing here?
    Note :

    Next time when posting in this Forum : The More information you post the more likely users here will be able to understand the issue and try to help.Give the Exact Type and version of Zone Alarm used, Windows Version used, Browser type and version, other security tools installed.

    Footnote : You could have used Search.Just type in the keyword or phrase you wish to search for, and select either 'Show Threads' or 'Show Posts' to view the results. By selecting posts, you will be shown only the actual post in which the search word appears.

    Have no other suggestions to offer.

    Have a nice Day
    Last edited by GeorgeV; September 11th, 2012 at 05:53 PM. Reason: Search added, rephrase

  3. #3
    fuzzychicken Guest

    Default Re: Can't add application to ZA Free control area...

    I wonder if this option is present only in paid version as I don't see this option. Older version used to have this option of editing programs that you could edit properties of. I don't see it anymore.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,644

    Default Re: Can't add application to ZA Free control area...

    Quote Originally Posted by fuzzychicken View Post
    I wonder if this option is present only in paid version as I don't see this option. Older version used to have this option of editing programs that you could edit properties of. I don't see it anymore.
    Have never use the Free version.In the paid version it's under Application Control=> Settings=> View Programs=> Click on the Program then on Options Tab and it brings you to Program Options.You can edit settings there.

    Have a nice Day
    Last edited by Sky Soldiers; February 28th, 2012 at 02:34 PM. Reason: Rephrase, typo

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,636

    Default Re: Can't add application to ZA Free control area...

    The latest venison of Free ZoneAlarm does allow you to add Application to the list.

    You may have a corrupt DB and thats why your settings don't stay in the software.

    Try to reset the DB. You will loose all settings in the software.

    Do not back up and restore your setting because you could reintroduce the issue into the DB if you do that. Just start fresh

    Open ZA > Tool > Preferences > click the Reset to Default button.


    Forum Moderator
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. application control
    By Splinterd1 in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 4
    Last Post: May 11th, 2012, 07:48 PM
  2. Constant scanning and application control.
    By Secret77 in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 2
    Last Post: February 12th, 2012, 01:33 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: March 11th, 2008, 06:14 PM
  4. ZoneAlarm Control Center icon missing from taskbar notification area.
    By justanotherguy in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: July 5th, 2006, 02:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •