Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Weblogic Bridge Message

  1. #1
    sodapop554 Guest

    Default [SOLVED] Weblogic Bridge Message

    Upon trying to view more info for any one of my ZA blocked events it refuses to finish loading in my browser & after a few seconds I get to a page that says the following...

    Failure of server APACHE bridge:


    No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF.

    Build date/time: Nov 7 2008 17:50:18

    Change Number: 1166189

    I'm assuming this is just a problem with the ZA site since even past bookmarked events refuse to load, am I right?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,473

    Default Re: Weblogic Bridge Message

    This sounds like a Browser or Website Problem,

    and not a Problem with Zone Alarm Free..

    It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country, or around the World,
    without All the Details about your computer and Software that you failed to provide, without our ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..



    Give the Exact Type and version of Windows Version & SP Update used, Browser type and version, other security tools installed.

    The More information you post the more likely users here will be able to understand the issue and try to help.
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,473

    Default Re: Weblogic Bridge Message

    Hi;

    A quick search with Google I found this for you..

    http://docs.oracle.com/cd/E13222_01/...ge/basics.html

  4. #4
    sodapop554 Guest

    Default Re: Weblogic Bridge Message

    Quote Originally Posted by GeorgeV View Post
    This sounds like a Browser or Website Problem,

    and not a Problem with Zone Alarm Free..

    It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country, or around the World,
    without All the Details about your computer and Software that you failed to provide, without our ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..



    Give the Exact Type and version of Windows Version & SP Update used, Browser type and version, other security tools installed.

    The More information you post the more likely users here will be able to understand the issue and try to help.
    Quote Originally Posted by GeorgeV View Post
    Hi;

    A quick search with Google I found this for you..

    http://docs.oracle.com/cd/E13222_01/...ge/basics.html
    Well it's working fine now for some reason.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,473

    Default Re: Weblogic Bridge Message

    I'm glad to here it is now working for you..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ZAISS: Did ZA really sent me this message?
    By cgtradmed in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: July 17th, 2011, 04:06 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: November 9th, 2009, 06:34 AM
  3. Configuring Zone Alarm with a Linksys Wireless Music Bridge
    By rfsavich in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 0
    Last Post: December 26th, 2007, 07:17 AM
  4. vmware bridge network connection lost after ZA install
    By seanh in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: May 2nd, 2006, 02:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •