Results 1 to 2 of 2

Thread: Spam email always showing "loading" with ZA Free + AV

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    7

    Default Spam email always showing "loading" with ZA Free + AV

    Hi-

    I have a primary email account @ comcast. When I place the cursor over a received email it shows the sender and ISP, such as @yahoo.com. Within the last week some spam emails continuously show "loading" instead of of the other info. Whether I put this in the spam folder or trash can it continues to show "loading", even much later. I will not even view source on these. They are deleted immediately.

    Is his more likely to be a new virus or a result of my manually adding previous spammer IP addresses to my blocked zones?

    Am running Free Firewall & Antivirus 10.2.47.0

    Thanks much,
    mik

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Spam email always showing "loading" with ZA Free + AV

    Most probably the result of adding IPs in ZA, you can't filter emails by adding IPs in ZA firewall but you need to use a proper spam filter in your e-mail client.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 26th, 2011, 03:51 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: June 15th, 2010, 09:31 PM
  3. [SOLVED] Browser Security "OFF" -> uncheck "Block Reported Web Forgeries" in Firefox
    By fxp in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 2
    Last Post: April 18th, 2010, 08:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •