Results 1 to 4 of 4

Thread: Reset ZA settings in ZA 2012

  1. #1
    online24 Guest

    Question Reset ZA settings in ZA 2012

    I got ZA Extreme Security 2012.
    That Control/Shift - Reset do not work any more.

    I shall do a "cleanup" and like to reset that programlist an easy way.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,652

    Default Re: Programs settings

    Quote Originally Posted by online24 View Post
    I got ZA Extreme Security 2012.
    That Control/Shift - Reset do not work any more.

    I shall do a "cleanup" and like to reset that programlist an easy way.
    Open ZAES GUI.Under Tools > Preferences > Backup and Restore Settings click Reset to Defaults and reboot your computer.You might need to reboot a second time to repopulate complete programs list.Do not Restore old settings.

    You can manually remove programs from View program list.They will be added when they requests access if still active.

    See here : Whenever you use a program that requests access, SmartDefense Advisor queries the ZoneAlarm server to determine the policy for that program.

    http://download.zonealarm.com/bin/in...ert_level.html

    If you have current valid license.You still need help.Contact Support at :

    http://www.zonealarm.com/security/en...ce-support.htm

    Have a nice Day
    Last edited by Sky Soldiers; May 15th, 2012 at 05:54 AM. Reason: Typo

  3. #3
    online24 Guest

    Default Re: Reset ZA settings in ZA 2012

    Thanks. I'll try.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,652

    Default Re: Reset ZA settings in ZA 2012

    Quote Originally Posted by online24 View Post
    Thanks. I'll try.
    You're Welcome.

    Note : Next time when seeking help in the forum please provide volunteers the following information along with your issue when posting here.

    Full OS Platform / PC Processor & Ram / Browser / Security Programs Installed / ZoneAarm Type & Version.

    Provide exact version.Right click the ZoneAarm icon near the Clock > About > Copy to Clipboard > paste it here.Make sure to remove the license key.Never post your license key publicly.

    Have a nice Day

    XP SP3
    Firefox 10.0.2
    ZoneAlarm Extreme Security version: 10.1.079.000
    ZoneAlarm license key:
    vsmon version: 10.1.079.000
    Driver version: 10.1.079.000
    Anti-virus engine version: 8.1.8.79
    Anti-virus signature DAT file version: 1085241696
    AntiSpam version: 6.3.1.4971
    ZoneAlarm Browser Security: 1.5.359.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Scanner: 1.5.53.235
    ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database: 1.2.104.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Sites Database: 04.155
    Last edited by Sky Soldiers; May 15th, 2012 at 01:44 PM. Reason: Added version

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZA Settings keep being reset
    By ronusa_com in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 5
    Last Post: July 27th, 2010, 06:44 AM
  2. zaes settings reset again
    By hview in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 1
    Last Post: April 10th, 2010, 07:10 PM
  3. Reset ZAX Reset settings
    By captnbob in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 1
    Last Post: September 25th, 2009, 07:42 PM
  4. Settings Reset
    By harrytheb in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 0
    Last Post: September 9th, 2007, 03:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •