Results 1 to 2 of 2

Thread: zonealarm firewall wont install on VISTA home

Hybrid View

  1. #1
    thehullripper Guest

    Default zonealarm firewall wont install on VISTA home

    hi after having zonealarm firewall installed on my laptop for a while i had to restore my pc to factory settings due to a virus, anyway i tried downloading it now and it keeps on saying its not compatible with my version of windows, when i know for a fact it is. im on a sony vaio and windows vista home premium, someone please help me, thanks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: zonealarm firewall wont install

    ZA will not install unless you fully update VISTA with all Service Packs and updates. If you still have problems after updating the system double check your are not running the installer in compatibility mode.

    Once you have updated the system, turn ON windows firewall. ZA will take care of disabling it. Considering you have experienced malware infections you may want to boost up your protection and replacing ZAfree + your own AV with the ZAfree + antivirus (http://www.zonealarm.com/security/en...s-firewall.htm)

    It would be important you fully update the system with most recent version of the software. You can check with Secunia if you run vulnerable software. Please also note that ZA is compatible with latest version of JAVA 6 and not JAVA 7.

    Thanks,
    Fax
    Last edited by fax; August 30th, 2012 at 07:42 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZoneAlarm Free Firewall wont open
    By rollie69 in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: December 15th, 2009, 01:49 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: July 14th, 2009, 04:30 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: September 3rd, 2008, 06:33 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: July 24th, 2008, 01:00 AM
  5. Cannot install ZASS onto Vista Home Premium SP1
    By tboyinpuna in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: May 11th, 2008, 10:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •