Results 1 to 7 of 7

Thread: Set ZA To Full Scan?

  1. #1
    tomsza Guest

    Default Set ZA To Full Scan?

    Hi, I cannot seem to be able to set ZA to Full Scan its always a quick scan how can I set it to full scan? Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,470

    Default Re: Set ZA To Full Scan?

    Quote Originally Posted by tomsza View Post
    Hi, I cannot seem to be able to set ZA to Full Scan its always a quick scan how can I set it to full scan? Thanks
    Hello;

    Click: computer => Antivirus and Anti-Spyware => Settings => Advanced Mode..




    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    tomsza Guest

    Default Re: Set ZA To Full Scan?

    Hi, Sorry I am not understanding click Computer when I go to computer I dont see antivirus etc settings, Is Computer in the Start then all programs list?



    Quote Originally Posted by GeorgeV View Post
    Hello;

    Click: computer => Antivirus and Anti-Spyware => Settings => Advanced Mode..





  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,470

    Default Re: Set ZA To Full Scan?




    Here is the click on computer option



    __________________


    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    tomsza Guest

    Default Re: Set ZA To Full Scan?

    Thanks, but I dont have Computer, I have Antvirus, firewall, and Identity& Data.
    but I did find the answer in Antivrus, I set it from 3months to 1month (wish I could change it instantly though, I like to do full scans when I am suspicious that there might be an infection.
    I guess mine is different because I only have the Free version.
    Thanks again for your taking the time to show me the pictures, I use Photo Bucket too, its great.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,470

    Default Re: Set ZA To Full Scan?

    I'm Sorry that you did not Tell us what Type of ZA Firewall that you installed...
    It would have been very helpful if you had provided what Type and Version of Zone Alarm you have installed..

    It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country, or around the World,
    without All the Details about your computer it's Software and what type and Version of Zone Alarm that you failed to provide, without our ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..

    *** NOTICE:

    Whenever posting here - , it is always advisable to list Full details of your Computer:

    Please Give the Exact Type and version of Zone Alarm used, Windows Version & SP Update used, Browser type and version, any other security tools installed.


    The More information you post the more likely users here will be able to understand the issue and try to help.


    ZoneAlarm multi-language version 10.2.078.000 (English, German, French, Italian, Spanish) (updated 09-07-2012)

    NOTE: ZA 10.2.078.000 has now added FireFox 15.X.X. support. You can download the latest build from here: Looking for the latest version?
    Last edited by GeorgeV; September 10th, 2012 at 04:18 PM.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,650

    Default Re: Set ZA To Full Scan?

    ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall Screenshots :

    http://www.zonealarm.com/security/en...s-firewall.htm

    Have a nice Day

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How long should a full scan take?
    By coolgeorge in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: September 4th, 2010, 09:36 PM
  2. ZoneAlarm Antivirus never does a full scan.
    By robertfare1 in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 1
    Last Post: June 19th, 2010, 01:07 AM
  3. Full scan
    By sjoeii in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 3
    Last Post: March 1st, 2009, 01:33 AM
  4. Scan Complete usurps full screen from WMP (XP)
    By rsg714 in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 2009, 10:17 AM
  5. Can't Set Spyware Scan To Scan All Files
    By tygerstar in forum Security Issues
    Replies: 15
    Last Post: April 24th, 2006, 01:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •