Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't set just URL for blocking sites - Always resolves to a static IP address

  1. #1
    FastEddie Guest

    Angry Can't set just URL for blocking sites - Always resolves to a static IP address

    I have Zone Alarm Extreme Security
    I am having a problem with popups in Firefox even though Popups blocked ON.
    I wanted to use Zone Alarm to block the offending URLs in the popups, such as serve.bannersdontwork.com.
    My problem is that when I set a block under Advanced -> Settings Expert Rules using host/site the block always resolves to a static IP address.
    You can enter the URL but if you try to select it without doing a host lookup of the IP address it does it automatically.
    The problem is the spam software is smart enough to keep changing the IP address so the block does not work because ZA is ignoring the URL and uses the static IP address.
    Is there a way to make ZA dynamically look up the URL for the block?
    My profession is Software Quality Assurance and I would consider this a bug since there a separate selections for host/site (where I would expect the URL to be used) which is separate from an IP address selection.
    I'm aware that there may be a performance issue with the dynamic lookup but that's my problem if I select host/site and expect the URL to be used.
    If just a static IP address is used and the address is changing for the URL I am trying to block then this feature is useless to me.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Can't set just URL for blocking sites - Always resolves to a static IP address

    In case you receive no help from other user here please note that you can contact, free of charge, the ZA technical support at the link in my signature. Look for the live chat icon once at the main ZA support site.

    Thank,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,636

    Default Re: Can't set just URL for blocking sites - Always resolves to a static IP address

    Support will not be able to help you.

    ZoneAlarm was NOT designed to do what your wanting to do. Its something that will not be given support to if you try to do it.

    You will need to find an application that does the specific job you want done.



    Forum Moderator
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blocking sites on IE
    By Reemee in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: February 6th, 2012, 12:03 AM
  2. MAC/IP address blocking with ZoneAlarm
    By UTF16 in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 7
    Last Post: July 21st, 2010, 01:43 AM
  3. Blocking UDP on loppback address
    By lfuh in forum Access Issues
    Replies: 9
    Last Post: June 27th, 2008, 11:22 AM
  4. Blocking web sites
    By bcossa in forum Common Program Settings
    Replies: 4
    Last Post: August 21st, 2007, 06:00 AM
  5. I'm not getting answers from other forum sites, and there is no e-mail address for ZoneAlarm
    By mrgsd in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 4
    Last Post: June 11th, 2006, 01:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •