Results 1 to 2 of 2

Thread: MUST select search box and default home page choices to install?

Hybrid View

  1. #1
    furryfred999 Guest

    Default MUST select search box and default home page choices to install?

    If I update via the on screen notification I do not get the option to skip.
    ~~snip~~
    Last edited by fax; June 23rd, 2013 at 01:46 AM. Reason: offtopic

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: MUST select search box and default home page choices to install?not a chance!!!!!

    Please search the forum before posting. It is is already explained in this post:https://www.zonealarm.com/forums/sho...985#post296985. You get the skip after anyway!

    Thanks,
    Fax
    Last edited by fax; June 23rd, 2013 at 01:50 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Z Search page
    By James Peters in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 7
    Last Post: February 24th, 2013, 12:37 AM
  2. MUST select search box and default home page choices to install?
    By dbminter in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 1
    Last Post: February 21st, 2013, 02:49 PM
  3. Install of ZA can't select option and nags
    By andybonn in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 5
    Last Post: September 21st, 2009, 09:21 PM
  4. Information on the web page when a search is run
    By notawizard in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2008, 09:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •