Results 1 to 8 of 8

Thread: Broken web pages

  1. #1
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    3

    Default Broken web pages

    All my webpages come broken no matter what browser i use (Firefox, IE, Chrome, Opera). I need to refresh them about 3x or 4x times to correct them.

    If i "snooze firewall for 5 minutes" i got webpages without any problem.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,664

    Default Re: Broken web pages

    Hi!

    could you please provide more information about your current setup?
    Right click the ZA icon --> About --> Copy to clipboard --> Paste it in a reply. Please remove the license key information.

    Also please specify the exact version of the Operating System. XP? VISTA? Windows 7? Windows 8? SP1 SP2 SPX?

    What other security tools you are running? Windows Defender? Other antivirus software? Other security software?

    Finally explain if it is the first time you have installed ZA? Or upgraded recently or the issue popped up without any changes on the system?

    More information you post more likely other users here will be able to help.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    3

    Default Re: Broken web pages

    ZoneAlarm with Antivirus version: 12.0.104.000
    Vsmon version: 12.0.104.000
    Driver version: 12.0.102.000
    Antivirus engine version: 8.3.2.4
    Antivirus signature DAT file version: 1146382176

    Windows 8.1
    No other antivirus.
    These problems started about two weeks but have been getting worse since then.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1

    Default Re: Broken web pages

    ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall version: 12.0.104.000
    Vsmon version: 12.0.104.000
    Driver version: 12.0.102.000
    Antivirus engine version: 8.3.2.4
    Antivirus signature DAT file version: 1146307904

    Running Windows 7
    No other anti-virus or firewall software active
    ZA installed for a long time


    I have been having a similar problem.
    I first noticed it while using a service called PlayOn, then it happened once with Internet Explorer, and then recently Google Chrome (Version 33.0.1750.117 m).

    What I noticed happening is that the application settings in ZA would change to "deny" from "allow". Once I changed them back, my applications would work normally. I have not kept track of the frequency of this, but the first Google Chrome occurrence was a few minutes ago (2/20/14 @ approx. 1:20pm Pacific). The most recent occurrence with PlayOn was 2/19/14 after 9:30pm Pacific).
    Last edited by rwagner; February 20th, 2014 at 12:28 PM. Reason: added info

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,792

    Default Re: Broken web pages

    stgeorge,

    I think your issue is a different one. Its a web browsing issue and not an application issue. (like playon)

    We've seen issues with our Web Scan feature where it will corrupt or prevent pages or part of web pages from loading properly.

    Try turning off the Web Scan feature and reboot.

    Open ZA
    Click Computer
    Click Settings in the Antivirus section.
    Click Advanced Settings button.
    Click Web Scan
    Un-check Enable Web Scan and Click OK
    Close ZA
    Shutdown and reboot PC.

    See if you still have an issue.
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  6. #6
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    3

    Default Re: Broken web pages

    It did work. There is any setting where i pick websites i dont want to use Web Scan ?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,664

    Default Re: Broken web pages

    No, sorry. Only one ON/OFF switch. The next version (sorry no ETA) will address these issues.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  8. #8
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2

    Default Re: Broken web pages

    I was experiencing exactly the same problem here on Windows 8.1 with ZoneAlarm Extreme Security 12.0.104.000.

    The problem manifests in both IE and Chrome browsers with images loading corrupted or not loading pages not loading at all and / or taking multiple refreshes to get loaded or pages loading but part of the way down the rest becomes a dump of raw XML.

    Disabling web scan did seem to fix the Youtube video playing issue discussed in other threads but did not solve the the image and page loading issues on my machine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Traceroutes still broken on ZA?
    By sgolux in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 39
    Last Post: June 21st, 2008, 04:52 AM
  2. attachment broken
    By dzsorno in forum Anti-spam & Parental Controls
    Replies: 2
    Last Post: March 17th, 2007, 08:56 PM
  3. Broken Images in Web Pages
    By rwimm in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 4
    Last Post: February 3rd, 2006, 04:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •