Results 1 to 3 of 3

Thread: USIPVPN Connection Fails - Error 800

  1. #1

    Default USIPVPN Connection Fails - Error 800

    Am using usipvpn from here in Australia and I get an error saying the connection failed, error 800. After turning off ZoneAlarm, it can connect. What I'm trying to understand is where do I allow the specific ports for this or app? I've viewed the logs for Basic Firwall, but nothing there, so I'm imagining it's a Application Control where allowance is needed. I also thought I would get a pop up saying etc is attempting to etc, but nothing. Am I missing something? Thanks.

    markgsargent


    OS - Win7
    ZoneAlarm Ver - 11.0.768.000

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,838

    Default Re: USIPVPN Connection Fails - Error 800

    Hello;

    Here is a generic knowledge base article on how to configure ZA to work with a VPN. Its and old article so not everything may apply still.

    http://server.iad.liveperson.net/hc/...13&action=view <== Click here

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,838

    Default Re: USIPVPN Connection Fails - Error 800

    Quote Originally Posted by GeorgeV View Post
    Hello;

    Here is a generic knowledge base article on how to configure ZA to work with a VPN. Its and old article so not everything may apply still.

    http://server.iad.liveperson.net/hc/...13&action=view <== Click here
    Sorry the Above link is Broken.. or you can use the Forum "SEARCH" Option:

    Try this Forum link,

    https://www.zonealarm.com/forums/sho...149#post300149
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Windows Update Fails with Error
    By MFBaxter in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: March 7th, 2010, 09:53 PM
  2. Vista VPN connection fails after 8.0.298.035 upgrade
    By agast in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 2
    Last Post: April 22nd, 2009, 09:03 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: March 15th, 2009, 10:16 PM
  4. DSL connection ok at first then fails later
    By fluid in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 3
    Last Post: October 2nd, 2007, 09:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •