Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Issue with a possible malware

  1. #11
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5

    Default Re: Can anyone help me identify/get rid of this pop-up message?

    Thanks again, all.

    "Autoruns" quickly showed me where the malicious file was and allowed me to delete it, and walla - problem appears solved!

    Best -

    Zman

  2. #12
    Sky Soldiers Guest

    Default Re: Can anyone help me identify/get rid of this pop-up message?

    Quote Originally Posted by Zman View Post
    But how do I locate the actual file? The path name doesn't appear when I try to follow it manually. Sorry if I'm being dense about this, BTW...
    For the benefit of all users.

    How to see hidden files in Windows:

    http://www.bleepingcomputer.com/tuto...es-in-windows/
    Last edited by Sky Soldiers; April 18th, 2014 at 08:24 AM. Reason: Corrected link

  3. #13
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,679

    Default Re: Can anyone help me identify/get rid of this pop-up message?

    Quote Originally Posted by Zman View Post
    Thanks again, all.

    "Autoruns" quickly showed me where the malicious file was and allowed me to delete it, and walla - problem appears solved!

    Best -

    Zman
    For many viruses/malware nowadays it will not be enough just to remove them in autorun. The only way to be sure your are 100% clean is having your system inspected by malware experts as already suggested above.

    I would strongly recommend you follow all steps as already detailed in previous messages.

    As the issue seems resolved, I will revise the title of the thread and close it.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ConduitSilentUninstaller.exe --> Part of ZA toolbar and not malware
    By jhvance in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 4
    Last Post: August 7th, 2011, 10:16 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: May 7th, 2011, 06:24 PM
  3. [SOLVED] Malware/Virus confused/desparate.
    By rimmer in forum Malware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: March 11th, 2011, 11:33 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: November 27th, 2010, 05:10 AM
  5. [SOLVED - Malware related] User Interface doesn't respond upon opening ZA.
    By stormsy in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 9
    Last Post: August 25th, 2009, 12:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •