Results 1 to 2 of 2

Thread: Ports blocked in HomeNetManager

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Boise, ID
    Posts
    1

    Default Ports blocked in HomeNetManager

    Due to the demise of Cisco's Network Magic, I have installed HomeNetManager. I am currently running two wired PCs, one with Win 8.1 and the other with XP home.

    According to the built-in diags in HNM, ports 139 and 445 are being being blocked and I'm assuming that ZoneAlarm is what is doing the blocking. I don't see anywhere in the instructions or the software itself where I can unblock these two ports so that these two PCs and see each other.

    Suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,716

    Default Re: Ports blocked in HomeNetManager

    Reset ZAfree to default settings?
    ZA tools --> Preferences--> Reset.... reboot.

    You can't open specific ports with ZAfree

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ports not being blocked?
    By ThomasKilburn in forum Security Issues
    Replies: 3
    Last Post: August 6th, 2012, 01:27 AM
  2. printer ports blocked?
    By ldess in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 4
    Last Post: December 6th, 2009, 12:33 PM
  3. Blocked access to ports
    By raideron in forum Security Issues
    Replies: 0
    Last Post: June 10th, 2007, 04:26 PM
  4. TCP & UDP Ports being blocked?
    By matttaylor in forum Access Issues
    Replies: 4
    Last Post: December 24th, 2005, 11:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •