Results 1 to 2 of 2

Thread: product update error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1

    Default product update error

    Hello,
    I'm using ZoneAlarm on two computers, and recently on one of them I keep getting the message which is on the subject line (anti-virus does not get updated). I may note that up to now the computer in question worked without problems. What should I do?
    Regards,
    bostjanv

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,678

    Default Re: product update error

    Exact version of ZA used? Right click the ZA icon near the clock, about, copy to clipboard, paste it in a reply. Remove the license key if applicable.

    Please note that "product" update error may be normal and not to be confused with antivirus updates.

    See here:
    Getting "Product Update: Error" after new clean install

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Getting "Product Update: Error" after new clean install
    By JohnCody in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 3
    Last Post: May 23rd, 2014, 10:09 AM
  2. 'Product Update: Error' message after the update has completed, popup windows problem
    By Old49er in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 3
    Last Post: June 27th, 2012, 01:25 PM
  3. Product update: Error (WIN7 - ZAPRO - SEP)
    By qwe8 in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 11
    Last Post: August 14th, 2011, 11:21 AM
  4. Error in running (loading) product update
    By leftytoo in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 2
    Last Post: February 4th, 2006, 09:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •