Results 1 to 2 of 2

Thread: Freezed sound when install ZA Ext. Sec

  1. #1
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1

    Unhappy Freezed sound when install ZA Ext. Sec

    I have Win 10 x64 + usb sound Line6 TonePort UX1
    i7 + 16Gb RAM + SSD

    When install ZA Ext. Sec (last ver) and try listen online radio, look move or listen local music (from my PC): I got freezed sound , every 2-3 sec
    After uninstall ZA Ext Sec , sound normal play
    How resolve it problem ?

    Regards !

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    18,106

    Default Re: Freezed sound when install ZA Ext. Sec

    Possibly an incompatibility with your hardware? Sorry all users here. If you have a valid license you can contact, free of charge, the official ZA technical support at the link on the top of main ZA forum entry page.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 24x6 Pacific time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of sound
    By jimth in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: May 19th, 2009, 11:49 PM
  2. XP SP3 install and ZA Pro - causing computer to freeze and no sound
    By tessb in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: May 11th, 2008, 02:21 AM
  3. No Sound < check or replace Sound Card
    By iloveappaloosas in forum Access Issues
    Replies: 8
    Last Post: November 10th, 2007, 03:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •